UPUTSTVO 

1. Registruj se
Unesite Vaše Ime i Prezime, e-mail adresu koju koristite i broj mobilnog telefona; potom napravite lozinku koja će služiti kao lozinka za Vaš Korisnički nalog. 

2. Aktivacija Profila 
Nakon unetih podataka prilikom registracije, na Vašu e-mail adresu (onu koju ste naveli u registraciji) stići će e poruka od platforme MojOFF sa zahtevom da Aktivirate Profil. Aktivacija Profila se može izvršti klikom na dugme "Aktiviraj Profil" koji će Vas automatski prebaciti na zvaničan sajt MojOFF platforme. 

3. Prijavi se 
Nakon što ste uspešno Aktivirali profil potrebno je da se Prijavite sa Vašom e-mail adresom ili Korisničkim imenom i lozinkom. Prijavu možete uraditi u odeljku "Prijavi se". 

4. Pretplati se 
Kada ste prijavljeni na Vaš Korisnički nalog, pretplatu možete izvršiti klikom na odeljak "Pretplate". MojOFF platforma Korisnicima nudi izbor jednog od mogućih tri paketa - STANDARD, PREMIUM ili GOLD. Klikom na željeni paket bićete prebačeni na odeljak za plaćanje. Da biste uspešno obavili transakciju, potrebno je da unesete Vaš broj kartice (VISA, MasterCard ili DinaCard), datum isteka kartice kao i cvc trocifreni kod koji se nalazi na poleđini Vaše kartice. Nakon verifikacije podataka Vaše kartice, stići će Vam SMS sa lozinkom koju je potrebno da unesete prilikom plaćanja. Transakcija je uspešna kada Vam se na ekranu pojavi da ste uspešno izvršili plaćanje. 

*MojOFF platforma novim Korisnicima nudi mesec dana promo perioda po ceni od 1,00RSD.

*Nakon isteka promo perioda, Korisnikova pretplata na odabrani paket se automatski obnavlja na mesec dana dok se ne otkaže.

*Pretplatu na paket možete otkazati u bilo kom trenutku.