ČESTA PITANJA:

1. Da li se filmovi plaćaju i koja je cena? Filmovi ulaze u cenu mesečne pretplate koju je Korisnik odabrao.

2. Koje vrste pretplata postoje? MojOFF nudi tri paketa: Standard (349 RSD), Silver (449 RSD) i Golden (549 RSD)

3. Koji su načini plaćanja? Način plaćanja na MojOFF platformi je kreditnom karticom (Visa, MasterCard, DinaCard).

4. Da li je potrebno da se registrujem? Da, potrebno je da Korisnik otvori nalog na sajtu mojoff.net (Odeljak „Registruj se“), a zatim kada aktivira nalog potrebno je da se sa svojim podacima prijavi na platformu (Odeljak „Prijavi se“), potom Korisnik može izabrati koju vrstu pretplate želi da koristi.

5. Kako da se pretplatim na platformu? Pretplata na platformu vrši se nakon što je Korisnik napravio svoj Korisnički profil. Klikom na odeljak „Pretplate“ otvara se ponuda paketa. Kada Korisnik odabere koji paket želi da koristi, potrebno je da klikne na dugme „Kupi“ koje vodi do poslednjeg koraka – davanje informacija o kreditnoj kartici. Nakon što se unesu svi podaci, Korisnikova kupovina na pretplatu biće prihvaćena i sadržaj će biti dostupan za korišćenje.

6. Repertoar i termini filmova? Obzirom da je ovo SVOD platforma (Subsciption Video na zahtev), ne postoje repertoar i termini. Filmove, festivale i serije, uz obaveznu pretplatu na neki od ponuđenih paketa, možete pogledati kada god želite.

7. Da li postoje besplatni filmovi na sajtu? Umesto besplatnih filmova, Korisnicima je u ponudi promo period u trajanju od meesec dana. Nakon toga, Korisniku se naplaćuje puna cena odabrane pretplate.

8. Da li su dostupni filmovi koji su bili na online filmskim festivalima? Svi filmovi koji su prikazani u okviru online filmskih festivala dostupni su korisnicima Golden paketa u bilo kom trenutku.

9. Koliko dugo i koliko puta može da se pogleda film? Kada Korisnik izvrši pretplatu na platformu MojOFF, sadržaj je dostupan za gledanje u bilo kom trenutku sa neograničenim brojem pregleda.

10. Pretraga filmova na sajtu? Pretraga filmova će biti omogućena po žanru, filmu, režiseru, glumcu...

11. Šta ukoliko film zakoči? Ukoliko filmove pratite sa laptopa/desktopa na tastaturi strelicama levo i/ili desno premotavate film i na taj način možete preskočite sekvencu na kojoj je film zablokirao. Ukoliko filmove pratite sa telefona ili tableta tapkanjem na ekranu u polju u kome je film sa leve ili desne strane premotavate i na taj način preskočite sekvencu na kojoj je film zablokirao. Film možete pokrenuti i iz drugog pretraživača (browser-a) i očistiti kolačiće (cookies). Do kočenja ili lošije slike može doći ako vam je monitor slabije rezolucije ili ako je grafička kartica slaba. Takođe, ako ruter nije postavljen dobro, može doći do zastoja, stoga možete kabal rutera povezati direktno sa računarom.

12. Da li platforma ima ograničen rok trajanja? Platoforma Vam je na raspolaganju tokom cele godine. „Uključi se na OFF – tokom cele godine“

13. Na kojim teritorijama je dostupna platforma? Sadržaj platforme dostupan je na teritorijama Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.