O NAMA
 
MojOFF predstavlja online streaming platformu za gledanje filmova na kojoj ljubitelji kinematografije mogu očekivati selekciju, kvalitet i ekskluzivnost sadržaja.
MojOFF je virtuelno mesto na kom se dešavaju eksluzivne premijere i filmski festivali.
MojOFF je ekskluzivni izvor filmskih doživljaja.
MojOFF je vrhunski, glamurozni filmski događaj na koji ne odlazimo već dolazimo.
 
Mi smo bez rukavica, jer je naš koncept i sadržaj naše platforme dovoljno sofisticiran. I zato imamo pravo da se pohvalimo bez zadrške i bez mistifikacije.
Ove filmove - probrane, raritetne, drugačije, takoreći - neviđene... možete videti samo ovde i sad.
 
MojOFF pruža osećaj ekskluzivnosti, svojevrsne pozitivne superiornosti, biti neko ko je PRVI video nešto što će tek svi ostali videti i kao takav biti prvi koji komentariše, preporučuje, kritikuje i daje savete šta pogledati.
MojOFF je PRVA domaća streaming platforma koja može da se takmiči sa velikim svetskim platformama po eksluzivnosti sadržaja.
 
MojOFF filmska platforma nastoji da ostvari viziju da pravo na film imaju svi. Filmovi koji su imali kratak bioskopski život, oni koji su prikazani samo jednom na nekom od filmskih festivala, kao i oni koji uopšte nisu prikazani, biće deo onlajn filmske platforme MojOFF.
MojOFF podržava ideju da kultura i umetnost imaju isceliteljsko dejstvo i da je njihova moć jednaka mentalnoj i emotivnoj terapiji - svakodnevica uz kulturu i umetnost nedvosmisleno znači lepši, bogatiji i srećniji život.
 
Ukoliko želite da se Vaš filmski festival ili online premijera filma održi na platformi MojOFF, kontaktirajte nas i naš tim će Vam u tome pomoći.